Wave 2
Wave 2
Wave 2
Wave 2

Wave 2

2 x 100 liter. Glada Finbin® Wave lockar användare att återvinna.

Standard färger
 • Fråga om den här produkten
 • Egenskaper

  Materialet för Finbin® Wave kan väljas utifrån användningsändamål så återvinningskärlet passar både inom- och utomhus. Wave har ett lock med gångjärn så att det ska kunna tömmas och underhållas så enkelt som möjligt. Påsram inuti kärlet. Kärlen är utrustade med roterande påsramar. 

  Wave-kärlen kan levereras med skräddarsydda färgglada klisterdekaler som instruerar slutanvändaren till att slänga skräpet i rätt kärl. Dekalerna är tåliga och lätta att rengöra.

  Standardfärgerna för Wave är pulverlackerad svartmetallic (stomme och överdel) samt stomme av rostfritt stål med en överdel i svartmetallic. Färgen på återvinningskärl går att byta för att matcha miljön och beställarens övriga inredning.  Den minska versionen av Wave kan användas som en enskild skräpkorg.

  Mått (l,b,h)

  410 x 900 x 780 mm

  Vikt

  30 kg

  Kapacitet

  2 x 100 l, säckhållare för 150 l sopsäck

  Material

  Pulverlackerat stål och rostfritt stål EN 1.4016

  Tjocklek

  1,25 / 2 mm

  Standard färger

  Välj i menyn ovan. Går även att få i andra RAL kulörer.

  Installation

  Fristående

  Tillbehör

  Sorteringsdekal

  Design

  Henri Sydänheimo

  Tillverkare

  Lehtovuori, Finland

  Hållbarhet och kvalitet

  Finbin® Wave-kärlen tillverkas av högkvalitativt rostfritt stål och pulverlackerat stål. Wave-återvinningskärlen utgör ett elegant inslag i inredningen till exempel på konserthus, museer och utställningslokaler. Wave-serien omfattar mångsidiga produkter för avfallsinsamling och passar även på gator och i parker. Den kommer garanterat till sin rätt på köpcentrum, flygplatser, mässcentrum och evenemang. 

  Viktiga referensobjekt

  Designad och producerad i Finland.