Soptunnor

DEN SNYGGASTE OCH MEST HÅLLBARA SOPTUNNAN

Varje Finbin®-sopkärl för utomhusbruk från Lehtovuori med smart design tar hänsyn till både avfallshanteringens och slutanvändarnas behov i minsta detalj. Det extra starka stålet garanterar en lång livslängd för sopkärlet.

CITY®

Det prisbelönta sopkärlet Finbin® City®, som har erövrat världen sedan 1990-talet, är en föregångare inom skandinavisk, funktionell formgivning. I City-sortimentet ingår även City Doggy®-papperskorg för utomhushusbruk med hygienlucka.

NOVUS

Novus, en modernare version av det legendariska sopkärlet Finbin® City®, förenar skönhet och användbarhet.

ELLIPSE

Finbin® Ellipse med prisbelönt design av Max Bruun är Rolls-Roycen bland soptunnor.

PLAZA

Finbin® Plaza är ett stabilt sopkärl med stor kapacitet. Går att få med dekorativt skuret plattstål som alternativ till raka plattor.

UNIQUE

När stilen är viktigast är Finbin® Unique det rätta valet.

CUBIO

Moderna Finbin® CUBIO design Henri Sydänheimo kan vid behov utvidgas till en effektfull sorteringslösning med flera kärl. CUBIO-källsorteringsmöblerna tillverkas av högklassigt pulverlackerat stål.

Litter bin Archie Finbin

ARCHIE 150

Finbin® Archie är ett säckställ (150 liter) som kan fyllas från bägge sidor och passar för såväl inom- som utomhusbruk.

ROBOMAT

Robusta Finbin® Robomat-sopkärl är konstruerade för att användas på bensinmackar. Dessa soptunnor kan anpassas till ert varumärkes färger och utseende.

BATTERIBOX

Väggmonterad batteribox eller batteribehållare för väggfäste eller fäste på stolpe. Materialet är av galvaniserat stål vilket gör behållaren tålig.

Finbin®-sopkärl – återvinningsbara material, exceptionellt stålkvalitet

Du kan vara säker på att det Finbin®-sopkärl du köper av oss är en autentisk Finbin®-produkt av återvinningsbara material.

Användarvänliga, hållbara, säkra och snygga – Finbin®-sopkärlen ingår alltid i eliten inom sin kategori.

De högklassiga Finbin®-materialen garanterar att sopkärlen har en lång livslängd. Vi använder bara högklassiga stålkvaliteter som uppfyller de internationella standarderna. Vi använder oss dessutom av det unika galvannealed-belagda stålet som avsevärt förbättrar sopkärlens korrosionsbeständighet och målningsbarhet.

Vi tillverkar Finbin®-soptunnorna med moderna produktionsmaskiner och produktionstekniker för att alltid kunna leverera en högklassig slutprodukt till våra kunder. Vårt eget måleri lägger sista handen vid ert sopkärl och säkerställer en kontrollerad ytbehandlingsprocess.

Det finns 48 produkter.

Visar 1-12 av 48 objekt

Aktiva filter