City®

PAPPERSKORG CITY® 30

Finbin® City® är en föregångare inom skandinavisk, funktionell formgivning.

PAPPERSKORG CITY® 60

Papperskorg City® har en dörr med gångjärn och lås.

PAPPERSKORG CITY® 100

Den runda formen och materialets dubbla ytbehandling förbättrar kärlets hållbarhet mot skadegörelse samt väder och vind.

PAPPERSKORG CITY® 140

Med sin kapacitet på 140 liter är City 140 ett idealiskt val för områden där det behövs en utrymmeseffektiv och ändå tillräckligt stor soptunna.

PAPPERSKORG CITY® CASTLE

Den stiliga City® Castle kombinerar den eleganta, användarvänliga designen och hållbarheten hos City-serien. Den här robusta papperskorg för utomhusbruk har en design som försvårar och förhindrar graffiti.

PAPPERSKORG CITY® 200

City 200 är det nyaste och största tillskottet i City-produktfamiljen. Idealisk för platser med stora mängder avfall.

CITY PAPPERSKORGAR – BYGGD FÖR UTOMHUSBRUK

Äkta original City®-seriens papperskorgar med prisbelönt design syns på tiotals internationella flygplatser och är enkla och säkra att tömma.  De mest populära tillvalen till de finsktillverkade City®-papperskorg som tillverkas av unikt hållbart galvannealed-belagt stål är hygienluckan, pantröret för tomma burkar och flaskor samt askkoppen. City® finns också i storlek 180L som specialbeställning beroende på antal.

City® är den perfekta papperskorg för utomhusbruk

Papperskorgarna finns med all nödvändiga infästningar för vägg-, stolp- och markmontering. Det finns olika alternativ för montering i mark, tex  metallbas för bultning, fristående betongbas (med en ring av metall runt) och en metallbas för nedgrävning (går också att få fylld med cement).

Papperskorgar utomhus behöver ha alla möjliga infästningesmöjligheter då behoven varierar beroende på vart papperskorgen ska stå.

Papperskorgar City® är gjorda av mycket hållbart och högkvalitativt galvannealed konstruktionsstål eller rostfritt stål. Stålet har utmärkt korrosionsbeständighet vilket bör krävas för papperskorgar utomhus. Materialet som används för City® papperskorgar har en korrosionsbeständighetsklass på nivå C4 i det officiella ISO 12944-6-testet. För en papperskorg som ska stå i utomhusmiljö år ut och år in bör man inte  acceptera mindre! Fråga våra experter om ett testdokument.

Ett självstängande lås med trekantsnyckel är standard. Finns även med magnetfäste. Papperskorgarna är lackerade med högkvalitativa pulverlackfärger. Utöver standardfärgerna finns ett brett utbud av RAL-specialfärger tillgängliga.

Det breda utbudet av tillbehör till City® papperskorgar för utomhusmiljö har tagits fram i samråd med våra många kunders erfarenheter och önskemål. Hygienluckor finns tillgängliga för alla City®-modeller utom City® Castle. Kombi askkoppen och pantröret är lämpliga för alla papperskorgar i City®-serien. Tillbehör inkluderar alltid nödvändiga beslag. 

Papperskorg för utomhus med snygg design | Finbin Sverige 

Den prisbelönta City®-serien kan ses på dussintals internationella flygplatser och är lätt och säker att tömma. Tillbehören omfattar ett hygienskydd, ett pantrör för tomma burkar och flaskor samt.

Born to be a classic

År 1990 föddes Finbin® City® som gjorde varumärket Finbin® internationellt välkänt. Framgången för City® började med en designtävling för Helsingfors stad som formgivaren Hannu Kähönen vann med sitt team. Målet med tävlingen var att skapa en papperskorg för utomhusbruk som kunde tömmas på ett så enkelt, effektivt och säkert sätt som möjligt.

Designen av City® byggde på noggranna utredningar och provningar och utgjorde en lyckad tillämpning av den princip för skandinavisk formgivning som utkristalliseras i frasen ”Form follows function”. 

Se också våra andra papperskorgar för utomhusbruk

Det finns 8 produkter.

Visar 1-8 av 8 objekt

Aktiva filter