Cykelhus

Finbin ViVa-cykelhus erbjuder en praktisk, säker och elegant lösning för alla typer av cykelförvaring. Den modulära designen möjliggör flexibilitet och utbyggnad, vilket gör ViVa-cykelhus till ett utmärkt val för resecentrum, små och stora bostadsområden, skolor och företag.

Nyckelfunktioner

  • Modularitet: ViVa-cykelhus är designat modulärt, vilket gör att olika konfigurationer kan anpassas efter kundens behov.
  • Säkerhet: Högkvalitativa material och robust konstruktion garanterar en säker förvaringsplats för cyklar. Låsbara dörrar håller tjuvarna borta.
  • Hållbarhet: ViVa-cykelhus är tillverkat av väderbeständiga material och pulverlackerat med C5-M korrosivitetsklass, vilket garanterar lång livslängd och minimalt underhåll.
  • Estetik: Elegant och modern design säkerställer att cykelhuset smälter sömlöst in i omgivningen, oavsett om det är i ett modernt stadsområde eller i en mer traditionell miljö. I vårt breda sortiment av standardfärger hittar du lätt en passande färg för att matcha omgivningen och dess fasader.
  • ViVa-cykelhus finns med ett brett utbud av tillbehör, såsom olika väggpaneler, grönt tak, LED-belysning, vattenavledning och färdiga fundament. I vårt sortiment hittar du även cykelställ som är kompatibla med våra cykelhus. 

Våra andra taklösningar och skydd för avfallskärl:

avfallsskydd / kärlskåp, cykelskydd och pausskydd

Cykelhus ViVa

ViVa Cykelhus är en säker, modulär och användarvänlig lösning för cykelparkering. Finbins ViVa-cykelhus är en idealisk lösning för många olika platser. Det är ett utmärkt val för bostadsområden, där det erbjuder invånarna en säker plats för sina cyklar. På skolor, högskolor och universitet främjar ViVa-cykelhus cykling som ett säkert och bekvämt alternativ. För företag ger det anställda och kunder ett enkelt sätt att förvara sina cyklar under arbetsdagen.

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt

Aktiva filter

Visar 1-1 av 1 objekt