Cykelskydd

Ett cykelskydd från Finland – stil och användarvänlighet

Ett cykelskydd för offentlig miljö ska inte bara vara stilfullt och robust, utan också platsbesparande och enkelt att bygga ut. Varje cykelskydd från Lehtovuori är konstruerat och formgivet utifrån det nordiska tänket Form follows function. Formgivningen utgår främst ifrån användarens behov. Våra cykelskydd för offentlig miljö tillverkas på vår fabrik i Ylöjärvi, Finland. Alla cykelställ från Lehtovuori passar till våra cykelskydd.

Cykelställen från Lehtovuori Oy är CE-märkta – vi innehar ett certifikat beviljat av besiktningsbolaget Dekra. 

Cykelskydd Vivid

Vivid är ett stilrent och elegant cykelskydd med obehindrad sikt mot omgivningen.

Cykelskyddets standardlängder är 4, 6, 8, 10, 12, 14 och 16 meter. Tack vare sin modularitet kan Vivid även byggas ut.

Dubbelsidiga Vivid

Den dubbelsidiga modellen av Vivid har plats för en mängd cyklar, men den yta som krävs för montering är betydligt mindre än täckningsytan. Vivid går att få med ett grönt tak.

Cykelskydd Vario

Modulär Vario 1 har ett skärmtak som är 2,5 meter djupt och fyra meter brett och skyddar åtta cyklar. Som cykelställ passar bågställ som stöttar cykeln framdäck eller ramställ av bockat rör. 

Cykelskydd Vario, dubbelsidig

Den dubbelsidiga modellen av Vario är 3,6 meter djup och passar som skydd för 16 cyklar. Stomdelarna i Vario-cykelskydden tillverkas av pulverlackerat stål. Taket består av polykarbonat. Tack vare sin modularitet kan detta cykelskydd byggas ut efter era behov.

 

Cykelskydd Akva

Cykelskyddet Akva skymmer inte trafiken runtomkring. Akva har plats för 10 cyklar. Akva-cykelskydden går nu att fås med en högklassig glasliknande polykarbonatskiva från Hammerglass®.

Luftiga cykelskyddet Basic ger en känsla av rymd

Basic är ett cykelskydd som verkar lätt och luftig. Basic-väderskydden kan enkelt sättas ihop till mångsidiga cykelparkeringar. Basic skymmer inte trafiken runtomkring. Ett Basic-skydd räcker för parkering av 10 cyklar. 

Det finns 6 produkter.

Visar 1-6 av 6 objekt

Aktiva filter