Cykelskydd

Cykeltak och cykelskydd för offentlig miljö

Ett cykeltak för offentlig miljö ska inte bara vara stilfullt och robust, utan också platsbesparande och enkelt att bygga ut.

Varje cykeltak från Finbin är konstruerat och formgivet utifrån det nordiska tänket Form follows function. Formgivningen utgår främst ifrån användarens behov. Våra cykeltak för offentlig miljö tillverkas på vår fabrik utanför Tammerfors i Finland. Alla cykelställ från Finbin passar till våra cykeltak.

Våra cykelskydd ger fri sikt och säkrar upp omgivningen. Cykelskyddens modularitet gör att de enkelt kan sättas ihop till en lång rad av cykeltak.

Cykelställen och cykeltaken från Finbin är CE-märkta.

ViVa Vivid är ett stilrent och elegant cykelskydd med obehindrad sikt mot omgivningen.

Cykelskyddets standardlängder är 2,7m, 4m, 5,3 m , 6,6m , 7,9m, 9,2 m etc. meter. Tack vare sin modularitet kan Vivid även byggas ut.

Den dubbelsidiga modellen av Viva Vivid har plats för en mängd cyklar, men den yta som krävs för montering är betydligt mindre än täckningsytan. Vivid går att få med ett grönt tak.

Modulär Vario 1 har ett skärmtak som är 2,5 meter djupt och fyra meter brett och skyddar åtta cyklar. Som cykelställ passar bågställ som stöttar cykeln framdäck eller ramställ av bockat rör. 

Den dubbelsidiga modellen av Vario är 3,6 meter djup och passar som skydd för 16 cyklar. Stomdelarna i Vario-cykelskydden tillverkas av pulverlackerat stål. Taket består av polykarbonat. Tack vare sin modularitet kan detta cykelskydd byggas ut efter era behov.

Cykelskyddet ViVa Akva skymmer inte trafiken runtomkring. ViVa Akva har plats för 10 cyklar. ViVa Akva-cykelskydden går nu att fås med en högklassig glasliknande polykarbonatskiva från Hammerglass®.

Basic är ett cykelskydd som verkar lätt och luftig. Basic-väderskydden kan enkelt sättas ihop till mångsidiga cykelparkeringar. Basic skymmer inte trafiken runtomkring. Ett Basic-skydd räcker för parkering av 10 cyklar. 

Det finns 6 produkter.

Visar 1-6 av 6 objekt

Aktiva filter