Busskurer

Busskurer – ljus, elegans och säkerhet

De högkvalitativa busskurerna från Finbin ger användarna obegränsad sikt mot omgivningen. Den genomtänkt eleganta designen och de högklassiga materialen gör våra busskurer till inslag som fräschar upp omgivningen. Våra väderskydd för busshållplatser är formgivna med tanke på användarvänlighet och flexibilitet. Robusthet är en standardegenskap hos Finbins alla produkter.

Nytt! Våra busskurer kan fås med okrossbar glasliknande Hammerglass®-skiva. Läs också om våra gröna tak som våra väderskydd Vario och Akva kan utrustas med.

Väderskydden från Finbin är CE-märkta – vi innehar ett certifikat beviljat av besiktningsbolaget Dekra. 

Busskur Akva

Den stilrena busskuren Akva från Finbin kan anpassas till flera olika behov, eftersom den kan utrustas med tillval som sitsar, papperskorg, askkopp och hållare för busstidtabeller eller andra meddelanden. Akva kan även levereras med extra tålig glasliknande Hammerglass®-skiva.

Busskur Vario

Finbin Vario förenar ett lågmält formspråk som andas kvalitet med högkvalitativa material. Vario har väggar av härdat glas. Väderskyddet för busshållplatser har ett tak av polykarbonat och stomdelar av pulverlackerat stål.

Skydd för anslutningsparkering Vario

Vario-skydd för anslutningsparkering är en genomtänkt helhet in i minsta detalj. Där kan resenären lämna sin cykel i skydd och vänta på anslutningen på andra sidan väderskyddet. Väggarna av härdat glas levereras med varselmarkeringar.

Ett grönt tak binder 50–80 % av regnmängden – kan fås till våra väderskydd

Ett levande grönt tak är en liten klimatåtgärd med många fördelar.Gröna tak lagrar vatten i sedumvegetationen, vilket minskar vattenbelastningen mot taktäckningen. Våra busskurer och cykelskyddgår att få med grönt tak.

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Aktiva filter

Visar 1-3 av 3 objekt