Cykelställ

Cykelställ designat på cyklistens villkor

Ett cykelställ där även cyklar med olika stora däck står stadigt – men bromsskivorna, ytorna och framgaffeln rör inte vid metallytan. Ett cykelställ för enkel fastlåsning i cykelramen. Som tillägg en säker stil samt material som garanterar en lång livslängd.

Vägen till ett perfekt cykelställ har varit lång. De första cykelställen från Lehtovuori syntes i gatubilden i Finland redan 1945. Under resans gång har våra formgivare lärt sig mycket. Nu kan vi stolt presentera vårt cykelställssortiment som har tagits fram på cyklisternas villkor.

Vår senaste och mest populära modell är CubiQ, där formgivaren Henri Sydänheimo och konstruktören Yrjö Ojanen närmade sig cykelförvaring från ett helt nytt perspektiv – tillsammans med cyklister.

Cykelställ CubiQ – en hit från starten

CubiQ är ett till 100 % finländskt, helt ny typ av cykelställ som tagits fram på de finländska cyklisternas villkor. Vår formgivare Henri Sydänheimo och konstruktör Yrjö Ojanen engagerade redan tidigt aktiva cyklister i skapandet av CubiQ-produktfamiljen.

Treo-cykelställ kan sättas ihop till en större helhet

Med Treo-cykelställ kan du enkelt skapa en helhet i den storlek du behöver, till exempel en cykelparkering.

Klassikern är ett cykelställ med plats för 4–12 cyklar

Frågar man finländare vad de tänker på när de hör ordet cykelställ är svaret garanterat modellen Klassikern. En mer traditionell cykelställmodell finns inte – förutom att vår Klassiker innehåller små förbättringar jämfört med basstället, till exempel bågar som lutar en aning åt höger.

Cykelpollare och körhinder Fipo

Den givna stilvirtuosen i sin kategori. Fipo är ett smidigt och stadigt cykelställ för ramlåsning och fungerar även som pollare och körhinder. Fipo tar liten plats men ger möjlighet till fastlåsning av två cyklar. Med hjälp av Fipo-cykelpollare kan man avgränsa områden. De kan bultas fast i underlaget och tas loss när det behövs för underhållet.

U2 – ställ för ramlåsning som helt enkelt fungerar

U2 är ett stadigt och robust ställ för fastlåsning av cykelramen. U2 används ofta vid skolor, tågstationer och busstationer.

CDB

En stödjande parkeringspelare för cyklar. Grundelementet är en stålsvetsning som en gummilist är fäst vid.

PROBIKE

Ett modulärt parkeringssystem för cyklar. Detta cykelstativ är utformat så att en cykel står stabilt och stabilt. 

Weldi

Ett allmänt och tillförlitligt cykelställ som håller sin funktion när det används i offentliga utrymmen, i cykeltakar eller utanför dem.

Velone

Velone cykelstativ möjliggör parkering av alla typer av cykel från båda sidor. Träskivorna skyddar färgen på de parkerade cyklarna. 

Cykelpollare förankring

Framställt i kraftigt plattstål 10x50 och rundstål ø10.

Sandwich

Ett stödsystem för cyklar SANDWICH. Grundelementet är en stålsvetsning som en gummilist är fäst på. Gummilisten skyddar en cykelram från dess eventuella skador

Wheelylift cykelställ

Den unika Holländska uppfinningen sparar utrymme. Samtliga lyftanordningar passar för alla typer av cyklar – från racer till mountainbike.

Väggkrok

En enkel robust krok för att hänga upp cykel på vägg.

Velo-Up cykelställ

Velo-Up 2-våningsställ är platsbesparande och fungerar lika bra inomhus och utomhus. Ställen har två nivåer och är enkla att använda, hållbara och passar in i alla lokaler tack vare sin modularitet.

Det finns 31 produkter.

Visar 1-12 av 31 objekt

Aktiva filter