Cykelställ

Cykelställ designat på cyklistens villkor

Ett cykelställ där även cyklar med olika stora däck står stadigt – men bromsskivorna, ytorna och framgaffeln rör inte vid metallytan. Ett cykelställ för enkel fastlåsning i cykelramen. Som tillägg en säker stil samt material som garanterar en lång livslängd.

Vägen till ett perfekt cykelställ har varit lång. De första cykelställen från Lehtovuori syntes i gatubilden i Finland redan 1945. Under resans gång har våra formgivare lärt sig mycket. Nu kan vi stolt presentera vårt cykelställssortiment som har tagits fram på cyklisternas villkor.

Vår senaste och mest populära modell är CubiQ, där formgivaren Henri Sydänheimo och konstruktören Yrjö Ojanen närmade sig cykelförvaring från ett helt nytt perspektiv – tillsammans med cyklister.

Vi erbjuder cykelställ för offentliga miljöer i olika utföranden. Cykelställen kan bultas fast, gjutas ned, fästas i våra väderskydd eller fås som väggmonterat.

RAMLÅSNING

Det nya CubiQ är ett elegant cykelställ som utan att skämmas kan synas på innergården eller framför ett köpcentrum.

CubiQ fungerar också utmärkt som cykelställ för fatbikes.

U2 är ett stadigt och robust ställ för fastlåsning av cykelramen. U2 används ofta vid skolor, tågstationer och busstationer.

Den givna stilvirtuosen i sin kategori. Fipo är ett smidigt och stadigt cykelställ för ramlåsning och fungerar även som pollare och körhinder. Fipo tar liten plats men ger möjlighet till fastlåsning av två cyklar. 

Med hjälp av Fipo-cykelpollare kan man avgränsa områden. De kan bultas fast i underlaget och tas loss när det behövs för underhållet.

En stödjande parkeringspelare för cyklar. Grundelementet är en stålsvetsning som en gummilist är fäst vid.

Detta cykelstativ är utformat så att en cykel står stabilt och stabilt. 

Weldi håller sin funktion när det används i offentliga utrymmen, i cykeltakar eller utanför dem. 

Velone cykelstativ möjliggör parkering av alla typer av cykel från båda sidor. Träskivorna skyddar färgen på de parkerade cyklarna. 

Cykelpollare

Framställt i kraftigt plattstål 10x50 och rundstål ø10.

Sandwich - Ett stödsystem för cyklar

Grundelementet är en stålsvetsning som en gummilist är fäst på. Gummilisten skyddar en cykelram från dess eventuella skador.

TRADITIONELLA CYKELSTÄLL

Klassikern - Ett cykelställ med plats för 4–12 cyklar

Frågar man vem som helst vad de tänker på när de hör ordet cykelställ är svaret garanterat modellen Classic. 

Ett mer traditionellt cykelställ finns inte – förutom att vår klassiker innehåller förbättringar jämfört med ursprungsmodellen, till exempel att bågarna är vinklade en aning åt höger.

Treo - Cykelställ för mark- eller väggmontering

Med Treo-cykelställ kan du enkelt skapa en cykelparkering i den storlek du behöver. Treo är enkla att bygga ihop till en lång rad. 

Treo finns både som enkelsidigt, dubbelsidigt samt för väggmontering.

ANDRA CYKELSTÄLL OCH ELSKOTERSTÄLL

Den unika Holländska uppfinningen sparar utrymme. Samtliga lyftanordningar passar för alla typer av cyklar – från racer till mountainbike.

Tvåvånings cykelställ är platsbesparande och fungerar lika bra inomhus som utomhus.

En enkel robust krok för att hänga upp cykel på vägg.

Sparkcykelstället CubiQ e-scooter fungerar som parkeringsplats för både elsparkcyklar och traditionella sparkcyklar. Dessutom kan sparkstället kombineras som en sömlös del av CubiQ-cykelställen, vilket resulterar till en stilfull parkeringslösning för två slags fordon.

Det finns 30 produkter.

Visar 1-12 av 30 objekt

Aktiva filter