Din stads färger

Vi lyssnade på våra kunders behov och skapade en mångsidig standardfärgpalett, vilket gör designen av stadsmöbler ännu mer inspirerande och lättare.

Finbin standardfärger

Vi har utökat vår färgpalett för att kunna erbjuda fler alternativ för olika designbehov. Finbins standardfärgsortiment är utformat för att framhäva olika stämningar och visuella intryck i stadsmiljöer. I det uppdaterade sortimentet har de gamla bekanta klassiska färgerna fått sällskap av nyanser som matchar de vanligaste fasadfärgerna, samt ljusare och djärvare alternativ.

Strukturfärger

Finbin Black 1945 är Finbins egen stilfulla, designframhävande och lätt metalliskt skimrande strukturfärg. Färgen är designad för en mer bekymmersfri användning, eftersom damm och smuts syns dåligt på den. Dessutom hittar du grå och beige nyanser i urvalet av strukturmålade färger.

Din stads färger

Det uppdaterade urvalet av standardfärger erbjuder ett brett spektrum av färger, oavsett om du planerar en modern stadsvy eller en traditionell stadsmiljö. Hos oss hittar du alltid en lämplig färg som kompletterar din vision.

Årets färg

Vi vill alltid erbjuda designers de bästa möjliga verktygen för att skapa stadsmiljöer som sticker ut och känns aktuella. Därför är vi glada att kunna meddela att vi nu också har ett alternativ som följer Pantones årets färg i vårt sortiment. Årets färg 2023 är Viva Magenta, till vilken vi har valt motsvarande färg från RAL-färgkartan, RAL 3027 Raspberry Red.

Kombinera med träytor

För Finbins produkter kan du välja mellan träytor tillverkade av tall i tre olika nyanser: värmehandlad tall, genomskinlig tall och genomskinlig ek. Värmehandlad tall skapar ett modernt och hållbart utseende, medan nyanserna av genomskinlig tall och ek framhäver träets naturliga skönhet. Med dessa olika träytor kan du kombinera och matcha olika färger, skapar precis den stämning och visuella utseende du önskar för stadsmiljön.

Välj bland tre olika nyanser

Laserad ek (furu)
Värmebehandlad furu
Laserad furu