EkoCity 120

Standard färger
 • Fråga om den här produkten
 • EkoCity 120 är en rymlig återvinningsbehållare med en design som fokuserar på dess skarpa utseende och enkla användbarhet. EkoCity-återvinningsbehållare kan kombineras till sorteringsstationer där behållarna kan placeras sida vid sida eller rygg mot rygg. Sorteringen kan vägledas med färger och etiketter. Den bekväma fotpedalen är standard och underlättar öppning av luckan.

  EkoCity-återvinningsbehållaren passar bäst för stadsmiljöer, både inomhus och utomhus. Förenkla din avfallshantering samtidigt som du njuter av dess praktiska funktioner - generös kapacitet, handsfree-öppning och säker låsning.

  Lätt att underhålla, hygienisk att använda.

  En av de framstående funktionerna hos Ekocity 120 är dess hygieniska pedalmechanism. Denna funktion gör det möjligt att öppna behållaren och göra sig av med avfall på ett praktiskt och beröringsfritt sätt, vilket markant förbättrar hygiennivåerna. Den standard 240 liters avfallsbehållaren med hjul lämpar sig som innerbehållare i EkoCity-återvinningsbehållaren. Designen av basen har tagit hänsyn till den enkla rörligheten och underhållet av innerbehållaren.

  Förutom den jämna golvytan tillåter de 45-graders hörnen i botten att vatten rinner från väggarna till golvet, där vattnet är lätt att avlägsna. Materialet är av högkvalitativt pulverlackerat stål, aluminium och rostfritt stål.

  Mått (l, b, h)

  620/745 x 640 x 1090/1150 mm

  Öppning (w,h)

  250 x 250 mm

  Kapacitet

  120 liters standard avfallsbehållare (DIN EN 840).

  Standard färger

  Alla Finbin standardfärger finns tillgängliga.

  Material

  Pulverlackerad galvaniserad stål, rostfritt stål

  Tillbehör

  Sorterings etiketter, andra RAL-kulörer, custom hatch colour, Betongplatta (höjd 80 mm x längd 770 mm x djup 800 mm)

  Tillverkare

  Lehtovuori Oy, Finland

  Designed and manufactured in Finland