Modul XL - brandisolerat kärlskåp

I Finbin® Modul XL ryms tre sopkärl på 240 liter alternativt ett sopkärl på 240 liter och ett på 660 liter. 

Finbin® Modul passar de allmänt använda sopkärlsmodellerna. Kärlskåpen kan enkelt fästas ihop på gavlarna. Resultatet är en kärlskåpshelhet i precis den storlek ni behöver. Inkastluckan har gasfjädrar och kan förses med låshus. Tack vare att dörrarna är försedda med specialgångjärn kan de lyftas upp om is och snö har samlats framför tröskeln.

Standard färger
 • Fråga om den här produkten
 • Mått (d,b,h)

  1000 x 1990 x 1660 mm

  Kapacitet

  3 x max. 360 L / eller 1 x 660 L + 1 x max. 240 L

  Material

  Pulverlackerat aluminium, Marine Grade.

  Tjocklek

  1,5 / 2 mm

  Standard färger

  Välj i menyn ovan. Går även att få i andra RAL kulörer.

  Tillbehör

  monteringsfästet, andra Ral kulörer

  Tillverkare

  Finbin - Lehtovuori, Finland

  Monteringsfästet sänker kostnaderna

  Med hjälp av Modul-monteringsfästet kan kärlskåpet monteras enkelt och till en låg kostnad eftersom inga markarbeten behövs. Monteringsfästet har stor justeringsmån och kan därför även användas på lite ojämna gårdar. Monteringsfästet kan också sättas fast i underlaget. Modul-monteringsfästet lämpar sig för samtliga Modul-modeller.

  Brandsäkert utförande

  Alla kärlskåp i Modul-produktfamiljen går att få även i brandsäkert utförande. Tack vare detta kan skåpet placeras alldeles intill en vägg.

  Kärlskåpet Modul Brandsäkerhet har provats med en metod som tagits fram av Teknologiska forskningscentralen VTT (provningsrapport VTT-S-4706-16). Enligt provningsresultatet får kärlskåpet Modul Brandsäkerhet med lås ställas i den omedelbara närheten av en byggnad.

  Detta gör att återvinningsstationen kan placeras flexibelt även på små gårdar. Det är dock bäst att låta de lokala byggnads- och brandskyddsmyndigheterna kontrollera och godkänna den tilltänkta placeringen. Vid förläggning av en återvinningsstation ska man ta hänsyn till passager för användare och tömmare samt räddningsvägar. Det är bäst att låta de lokala byggnads- och brandskyddsmyndigheterna kontrollera och godkänna den tilltänkta placeringen.

  BIM- och CAD-modeller för arkitekter och konstruktörer

  Infoga produkt direkt i bland annat AutoCAD, Revit, ArchiCAD och AutoCAD LT.

  Designad och producerad i Finland.

  De robusta Modul-miljöhusen tillverkas i Finland

  De robusta och användarvänliga miljöhusen Finbin® Modul tillverkas i Finland. Stommen, taket och inkastluckan är av pulverlackerat aluminium. Standardbeklädnad av lackerat aluminium.