City® 140 Skräpkorg

Standard färger
 • Fråga om den här produkten
 • En papperskorg som förenar snygghet, användarvänlighet och hållbarhet

  Papperskorg City® har en dörr med gångjärn och lås. Innerkärlet av stål är enkelt och säkert att tömma. Alla modeller i City®-serien med undantag för Castle kan förses med en integrerad eller sidomonterad askkopp och en insamlingsställning för flaskor och burkar (pantrör).

  Den runda formen och det högkvalitativa materialet förbättrar hållbarheten mot skadegörelse samt väder och vind.

  Citys noggranna utformning förhindrar att fåglar och regn tar sig in i kärlet.  Fågel- och hygienlucka finns tillgängliga för City.

  Det finns fyra storleksalternativ: 30, 60, 100 eller 140 liter. Finbin® City® är en serie papperskorgar vars tidlösa design passar för en mängd olika miljöer. City® Castle, ett verkligt blickfång, är ett exempel på hur City-seriens utvecklade design.

  Mått (l,b,h)

  460 x 460 x 890 mm

  Öppning (b*h)

  300 x 115 mm

  Vikt

  39 kg

  Kapacitet

  insats 91 l

  Material

  Pulverlackerat galvaniserad stål rostfritt eller stål

  Tjocklek

  2 mm

  Standard färger

  Alla Finbin standardfärger finns tillgängliga.

  Installation

  Betong- och metallsockel

  Tillbehör

  askkopp, fågellucka, hundlucka, pantrör, inkastlucka, andra RAL kulörer

  Design

  Hannu Kähönen

  Tillverkare

  Finbin - Lehtovuori, Finland

  BIM- och CAD-modeller för arkitekter och konstruktörer

  ProdLib

  BIMobject

  Infästning

  Tillbehör

  City® syns på flygplatser, i parker och på gator runtom i världen

  Produktutvecklingen av City® på 1990-talet utgick från noggranna utredningar och provningar. Designteamet under ledning av Hannu Kähkönen hade till uppgift att skapa en papperskorg som är så enkel, säker och effektiv som möjligt att tömma. City®-papperskorgarna har erövrat världen alltsedan 1990-talet, och de har hittills beställts till över 40 länder. Samtidigt skapades en solid produkt som tål skadegörelse och långvarig mekanisk belastning.Efter att ha vunnit den stora designtävlingen som arrangerades av Helsingfors stad på 1990-talet ökade City® snabbt i popularitet internationellt.City®-kollektionen är mångsidig, och det finns många tillbehör tillgängliga för modellerna. Därmed har City® funnit sin väg till gator, parker, gårdar, köpcentrum, flygplatser och lokaler inomhus i oräkneliga städer runt om i världen. Alla City®-papperskorgar tillverkas i Finland.

  Viktiga referensobjekt

  Designad och producerad i Finland.