En smart papperskorg med de lägsta driftkostnaderna

Den smarta papperskorgen CitySolar utnyttjar en patenterad teknik och har en komprimeringsförhållande på 5:1.  Kärlet har en dubbelt så stor volym, 240 liter, som andra smarta papperskorgar, där man använder 120-litersinnerkärl. CitySolar rymmer cirka 1 200 liter skräp.  Kapaciteten kan ökas upp till även 2000 liter genom att placera en 360 liters avfallsbehållare i CitySolar.

CitySolar meddelar själv kontrollsystemet för avfallshantering om sin fyllnadsgrad. Den har även ett API som möjliggör integration med kundens eget kontrollsystem för avfallshantering. Fyllnadsinformationen från CitySolar är den mest exakta på marknaden eftersom den grundar sig på ett unikt, patenterat mätsystem som skapats som ett resultat av vår egen produktutveckling.

Litet koldioxidavtryck – en smart papperskorg i ert varumärkes färger

Koldioxidavtrycket från avfallshanteringen minskar betydligt, eftersom man slipper fyra av fem tömningskörningar. Jämfört med gatupapperskorgar på 60 liter är förhållandet 1:20.

CitySolar är en stilfull och mycket tålig skräpkorg. Den tillverkas av rostfritt, galvaniserat stål och aluminium. Produkten kan anpassas till kundens varumärke (färger, logotyp).

2-i-1-lösning för inre kärl

120L insatskärl för manuell tömning eller 240L kärl för tömning via bakgavellyft. Går att byta snabbt mellan 120L/ 240L och 360 L.

Patenterat komprimeringssystem

Vårt komprimeringssystem är patenterat. Komprimering börjar ända från botten och ser till att allt skräp blir rätt komprimerat.

Exakt fyllnadsgrad

Inga opålitliga ultraljuds- eller optiska system. Patenterad mätteknik för fyllnadsnivån detekterar skräpets densitet.

100 % soldriven

Designat och testat i Nordiska förhållanden som ofta har begränsat ljus

Mått (l,b,h)

780 x 960 (med pedal) x 1500 mm

Öppning (b)

380 mm

Vikt

150 kg

Kapacitet

Standard 240 l kärl, kapacitet även 1500 liter Standard 360 L kärl, kapacitet även 2000 liter

Material

Pulverlackerat galvaniserad stål, rostfritt stål

Standard färger

Finbin Black 1945. Går även att få i andra RAL kulörer.

Tillbehör

Andra Ral kulörer

Tillverkare

Finbin - Lehtovuori, Finland

Viktiga referensobjekt

Designad och producerad i Finland.