Bermuda

BERMUDA KVÄVER ELDEN

Vårt mest populära återvinningskärl Finbin® Bermuda förenar en högklassig design med en säkert, självsläckande konstruktion. Finsktillverkade Bermuda papperskorgar har levererats till över 30 länder, bl.a. till flygplatsterminaler, arenor,  köpcentrum och hotell, och passar för källsortering av två, tre eller fyra olika avfallsslag.

Återvinningskärl Bermuda 80

Alla Finbin® Bermuda-kärl har en eldkvävande mekanism. Locket är konstruerat för att hindra elden från att få syre och kväva en begynnande brand.

Återvinningskärl Bermuda Double

Finbin® Bermuda Double passar för sortering av två avfallsslag. Bermuda-kärlen är ergonomiskt utformade med tanke på användning och underhåll.

Återvinningskärl Bermuda Triple

Finbin® Bermuda Triple passar för sortering av tre avfallsslag. Bermuda-modellerna Triple och Quad har blivit populära bl.a. som återvinningskärl på flygplatser.

Återvinningskärl Bermuda Quad

Finbin® Bermuda Quad passar för sortering av fyra avfallsslag. Bermuda-kärlen tillverkas av rostfritt stål av hög kvalitet och pulverlackerat galvaniserat stål.

Återvinningskärl Bermuda Jumbo

Finbin® Bermuda Jumbo rymmer 200 liter. Standardfärgerna är rostfritt och svartmetallic.

BERMUDA, INTERNATIONELLT ÅTERVINNINGSKÄRL FÖR INOMHUSBRUK

Finbin® Bermudas stil, brandsäkerhet och olika alternativ för sortering av ett, två, tre eller fyra avfallsslag har gjort det till vårt mest internationella återvinningskärl för inomhusbruk. Finbin® Bermuda-återvinningskärl har hittills levererats till över 30 länder. De används på flygplatser och hotell, i butiker, i arenor, på köpcentrum och i receptioner. De används också på många företags kontor och huvudkontor, i olika utställningslokaler, på städernas myndigheter och skolcampus.

Du hittar skräpkorgar i Bermuda-serien till exempel på terminalerna på följande flygplatser:

Det finns 5 produkter.

Visar 1-5 av 5 objekt

Aktiva filter