City® 30 Skräpkorg

En papperskorg som förenar snygghet, användarvänlighet och hållbarhet

Papperskorg City® har en dörr med gångjärn och lås. Innerkärlet av stål är enkelt och säkert att tömma. Alla modeller i City®-serien med undantag för Castle kan förses med en integrerad eller sidomonterad askkopp och en insamlingsställning för flaskor och burkar (pantrör).

Den runda formen och det högkvalitativa materialet förbättrar hållbarheten mot skadegörelse samt väder och vind.

Citys noggranna utformning förhindrar att fåglar och regn tar sig in i kärlet.  Fågel- och hygienlucka finns tillgängliga för City.

Det finns fyra storleksalternativ: 30, 60, 100 eller 140 liter. Finbin® City® är en serie papperskorgar vars tidlösa design passar för en mängd olika miljöer. City® Castle, ett verkligt blickfång, är ett exempel på hur City-seriens utvecklade design. 

Mått (l,b,h)

315 x 315 x 580 mm

Öppning (b*h)

220 x 95 mm

Vikt

14 kg

Kapacitet

insats 22 l

Material

Pulverlackerat galvaniserad stål eller rostfritt stål

Tjocklek

2 mm

Standard färger

Alla Finbin standardfärger finns tillgängliga.

Installation

Stolp- och väggfästen, Nedsänkt betongsockel och stolpe

Tillbehör

askkopp, fågellucka, hundlucka, pantrör, inkastlucka, andra RAL kulörer

Design

Hannu Kähönen

Tillverkare

Finbin - Lehtovuori, Finland

BIM- och CAD-modeller för arkitekter och konstruktörer

ProdLib

BIMobject

Infästning

City® syns på flygplatser, i parker och på gator runtom i världen

Produktutvecklingen av City® på 1990-talet utgick från noggranna utredningar och provningar. Designteamet under ledning av Hannu Kähkönen hade till uppgift att skapa en papperskorg som är så enkel, säker och effektiv som möjligt att tömma. City®-papperskorgarna har erövrat världen alltsedan 1990-talet, och de har hittills beställts till över 40 länder. Samtidigt skapades en solid produkt som tål skadegörelse och långvarig mekanisk belastning.Efter att ha vunnit den stora designtävlingen som arrangerades av Helsingfors stad på 1990-talet ökade City® snabbt i popularitet internationellt.City®-kollektionen är mångsidig, och det finns många tillbehör tillgängliga för modellerna. Därmed har City® funnit sin väg till gator, parker, gårdar, köpcentrum, flygplatser och lokaler inomhus i oräkneliga städer runt om i världen. Alla City®-papperskorgar tillverkas i Finland.

Viktiga referensobjekt

Designad och producerad i Finland.