Lekplats

Lekplatser och andra aktivitetsområden

Fullt sortiment av lekplatsutrustning.Det finns så otroligt många produkter inom just lekplats och aktiviteter för barn, ungdom och vuxna att visa. Vi jobbar tillsammans med Boer från Holland.

Vi erbjuder dels kompletta färdiga moduler för lek men även modulära delar där det går att plocka ihop som man vill. Alla sorters moderna och miljövänliga material finns att tillgå.

Klicka på respektive katalog nedan för att bläddra i den.

Skicka ett mail till info@finbin.se om du hellre vill ha våra Lekplats- och aktivitetskataloger skickade till dig via Wetransfer/papper istället för att klicka på bilderna ovan.

Nya Adventure play-linjen EXPLORE

Låt barnen upptäcka och klättra fritt för att utmanas och för att hitta nya vägar i den nya serien Explore. Läs i katalogen om tankarna bakom.

Egenskaper

Vi utgår från de olika personligheterna som ska använda lekplatsen. Lekplatser och aktivitetsområden ska användas av olika personligheter. Istället för att utgå från funktion på produkten så utgår vi tillsammans med Boer från de olika personerna som ska använda produkterna. Enkelt beskrivet så är vissa av oss Upptäckare, vissa är Njutare, vissa vill ha Lugn och vissa vill Utmana sig själva. Utifrån detta är sedan produkter och lekplatser sammansatta så att alla kan ha roligt och få ut det de vill från ett område.

Inspiration

Titta även gärna i denna korta inspirations PDF om exempel på parker, gårdar, aktivitetsområden etc.