Återvinningskärl

ÅTERVINNINGSKÄRL

ETT BRA ÅTERVINNINGSKÄRL ÖKAR KÄLLSORTERINGEN

De finsktillverkade återvinningskärlen med en smart design uppfyller även de strängaste kriterierna för källsortering inomhus. Sortimentet av Finbin® återvinningskärl omfattar allt från återvinningsbehållare för två eller tre olika avfallskategorier till en återvinningsstation för flera olika avfallstyper. Återvinningskärlen kan anpassas efter användningsändamålet.

BERMUDA

Det stilfulla återvinningskärlet Finbin® Bermuda passar för källsortering av två, tre eller fyra olika avfallsslag. Bermuda-kärlen har en eldkvävande konstruktion.

EDGE

Tack vare modulariteten och lockalternativen hos de separata Finbin® Edge-kärlen kan ni bygga precis en sådan sorteringslösning som ni vill ha. Edge-kärlen har en självsläckande konstruktion.

RAILA

Raila kan kombineras med olika färger pä metallkroppen, med tråribbor eller metall på dörren, askkopp samt med 1-3 fraktioner. Innerkärl för säck.

Ett återvinningskärl med en smart design som instruerar användaren

Finbin® återvinningskärl som formgivits av vårt prisbelönta designteam är alltid både behagliga att använda och enkla att underhålla. Designen har skapats för att instruera slutanvändaren. Produkterna med en smart design är dessutom enkla att variera efter era individuella behov.

För tillverkningen av Finbin®-sorteringskärlen använder vi bara högklassiga stålkvaliteter som uppfyller de internationella standarderna. Vi använder oss även av det unika galvannealed-belagda stålet som avsevärt förbättrar skräpkorgens korrosionsbeständighet och målningsbarhet.

Du kan vara säker på att detåtervinningskärl du köper av oss är en autentisk Finbin®-produkt som förenar hållbarhet och säkerhet. Finbin®-återvinningskärlen tillverkas av återvinningsbara material.

Det finns 12 produkter.

Visar 1-12 av 12 objekt

Aktiva filter