Smart papperskorg

Komprimerande smart papperskorg CitySolar

CitySolar är marknadens mest effektiva smarta skräpkorg. Med hjälp av solenergi komprimerar och lagrar den lika mycket skräp som 20 traditionella papperskorgar på 60 liter.  CitySolar rymmer utan modifiering ett vanligt hjulförsett sopkärl på 120 eller 240 liter som sopbilen kan tömma direkt med sin tömningsfunktion. Den smarta skräpkorgen CitySolar skickar automatiskt exakt information om fyllnadsgraden till avfallshanteringen.

CitySolar – smart papperskorg

CitySolar är den enda komprimerande smarta skräpkorgen där man utan ändringar kan använda de vanligaste sopkärlen av plast som innerkärl. Sopbilen kan enkelt tömma kärlet med sin tömningsfunktion – inga tilläggsdelar behövs.

Den ledande smarta papperskorgen i Norden

Smart papperskorg CitySolar utnyttjar patenterad teknik för att komprimera avfall med hjälp av solenergi. Den har dubbelt så stor volym som de flesta andra smarta papperskorgar. Det unika komprimeringssystemet sänker driftkostnaderna och minskar koldioxidavtrycket betydligt.

I den finsktillverkade smarta papperskorgen CitySolar används dessutom det unika galvannealed-belagda stålet som avsevärt förbättrar produktens korrosionsbeständighet och målningsbarhet. CitySolar tillverkas av oss själva med moderna produktionsmaskiner. Vårt eget måleri garanterar en kontrollerad ytbehandlingsprocess med ett perfekt slutresultat.

Finbin Care är en kartbaserad app som utnyttjar positioneringsteknik för hantering av stadsmöbler och avfallshantering med en smartphone eller dator

CityPack är systermodellen till den smarta skräpkorgen City Solar. Den har plats för ett vanligt 240-literskärl på hjul. Utan komprimeringsfunktion.

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt

Aktiva filter

Visar 1-1 av 1 objekt