City 200 Papperskorg

Den populära City-produktfamiljen har fått ett betydande tillskott. Den nya City 200-modellen, som är den största i serien, är ett svar på det växande behovet av större och mer hållbara avfallskärl i urbana områden.

En soptunna som kombinerar skönhet, användbarhet och hållbarhet.

City 200 är designad för att möta behoven av insamling av stora och mångsidiga typer av avfall, och erbjuder en rymlig kapacitet på 200 liter. Detta gör den till ett idealiskt val för offentliga platser, parker, köpcentra och andra områden där stora mängder avfall kräver effektiv hantering.

Framdörren på City®-soptunnan är gångjärnad och låsbar. Den stålförstärkta inre behållaren är enkel och säker att tömma. Den runda formen och det högkvalitativa materialet förbättrar motståndskraften mot vandalism och väderpåverkan. Citys precisa design håller fåglar och regn borta från behållarens inre. För City finns tillgängligt fågellucka och hygienlucka.

Det finns fem storleksalternativ: 30, 60, 100, 140 och 200 liter. FinBin® City® är en serie soptunnor vars tidlösa design passar väl in i olika miljöer. En verklig blickfångare, City® Castle, är ett exempel på utvecklingen av City-seriens design

Mått (l,b,h)

550 x 550 x 1130 mm (innehåller en integrerad sockel)

Öppning (b,h)

380 x 120 mm

Vikt

56 kg

Kapacitet

200 l

Tjocklek

2 mm

Standard färger

Alla Finbin standardfärger finns tillgängliga.

Material

Pulverlackerat galvaniserad stål eller rostfritt stål

Installation

Stolp- och väggfästen, Nedsänkt betongsockel och stolpe

Tillbehör

askkopp, fågellucka, hundlucka, pantrör, inkastlucka, andra RAL kulörer

Design

Hannu Kähönen

Tillverkare

Finbin - Lehtovuori Oy, Finland

City® syns på världens flygplatser, i parker och på gator.

City®s produktdesign på 1990-talet baserades på noggranna undersökningar och tester. Uppdraget för designerteamet ledd av Hannu Kähkönen var att skapa en soptunna som kunde tömmas så enkelt, säkert och effektivt som möjligt.

Sedan 1990-talet har City®-soptunnor erövrat världen, och de har beställts till över 40 länder. Samtidigt skapades en robust produkt som tål vandalism och långvarig mekanisk stress. City®s internationella popularitet ökade snabbt efter att ha vunnit en stor designtävling arrangerad av staden Helsingfors under 1990-talet.

City®-serien är mångsidig, och det finns många tillbehör tillgängliga för modellerna. City® har funnit sin plats på gator, i parker, bostadsrättsföreningars gårdar, köpcentra, flygplatser och inomhusmiljöer runt om i världen. Alla City®-soptunnor tillverkas i Finland.

Läs mer om våra produkter

Designad och tillverkad i Finland