ROBUST Snyggt, robust och underhållsfritt bord och bänk med ryggstöd och plankor av återvunnen kompositplast och galvaniserat stål.

Bänksetet är tillverkat av robust material och är fritt från skarpa kanter och hål för fingrar. Breda sittbrädor och sluttande säten för bekväma sittplatser.

Den återvunna kompositplasten kräver inget underhåll och säkerställer lång livslängd. Plankorna är monterade på enkla och eleganta 3-punktsstöd vilket säkerställer snygg och vickfri-konstruktion. Inga hål för fingrar (vilket gör bänksetet lämpliga för institutioner och lekplatser).

Den återvunna plasten är färg och UV-resistent. Dessutom kännetecknas återvunnen plast av att bli torr snabbt efter regn, resistent mot alla väderförhållanden och motståndskraftig mot alger och mossa. Graffiti tas också bort lätt.

Bänksetet levereras normalt omonterat. Enkelt att montera ihop.
Bänksetet är särskilt lämpligt om du vill ha en flexibel, kraftfull, underhållsfri, bekväm och tidlös design. Setet är mycket bra för terrasser, campingar, idrottsföreningar, parker, hamnar, bostadsrättsföreningar, skolor, etc

Alternativ:

Obs! Som standard levereras plankor i svart men det finns också möjlighet till brun eller grå plast.

Artikelnummer

BBROBMR

Yttermått (l,b,h)

1800 x 1770 x 770 mm

Sitshöjd / Bordshöjd

430mm / 730 mm

Brädör

145 x 27 mm

Material

Galvaniserat stål, brädor av kompositplast / Profil: Fyrkantig- och vinkelprofil

Leverans: 2 veckor