Kuru

Parkbänk Kuru – en tillgänglig förening av stål och furu

Parkbänk Kurus stomme av stål sammanfogas smidigt med sitsen i furu. Kuru som har formgivits och tillverkats i Finland skiljer sig från traditionella träbänkar inte bara med sin stil, utan även med sin tillgänglighet. Armstödets framkant är i linje med sitskanten och ger ett bra stöd när man ska resa sig upp från bänken.

Produktserien Kuru har tagits fram i samarbete med möbeldesigner. Parkbänkarna i serien går också att få utan ryggstöd. I bägge parkbänksmodellerna kan armstöden placeras fritt.

Parksoffa Kuru följer parkbänkarnas formspråk. Även picknickbänken har en yta i furu och ben av stål. Ståldelarna i Kuru-serien är grundmålade med zinkprimer och sedan pulverlackerade.

Kuru förenar användarvänlighet med snygg design och slitstarka material. Bänkserien Kuru uppfyller tillgänglighetskraven. Förutom som parkbänkar används många av våra designbänkar av trä inomhus som personliga detaljer i hem, på kontor och i offentliga lokaler. Finbins sortiment med klassiska parksoffor kompletteras kontinuerligt med nya modeller.

Parkbänk Kuru med ryggstöd

Parkbänken Kuru är 180 cm lång och 52,5 cm djup. Sitsdelens höjd är 49 cm och ryggstödets 90 cm.

Kuru – parksoffa utan ryggstöd

Parksoffan Kuru utan arm- och ryggstöd passar intill bordet när man vill göra det enkelt för användarna att sätta sig och lämna bordet. Parksoffan kan placeras utom- eller inomhus och man kan sätta armstöd där man vill, till exempel i mitten av parkbänken.

Armstöd till parkbänken Kuru

Parkbänken Kuru har armstöd som kan placeras fritt. Man kan ha flera armstöd som avgränsar sittutrymmet.

Picknickbord Kuru

Kuru är en produktserie framtagen tillsammans med möbeldesigner och förenar användarvänlighet, stilig design och tåliga material.

Designad och producerad i Finland.

Det finns 4 produkter.

Visar 1-4 av 4 objekt

Aktiva filter