Papperskorgar för utomhusbruk

CITY®

Det prisbelönta papperskorgen för utomhusbruk Finbin® City® har erövrat världen sedan 1990-talet. Papperskorgen City® är en föregångare inom skandinavisk funktionell formgivning.

RAILA

Raila kan kombineras med olika färger på metallkroppen, med träribbor eller metall på dörren, askkop samt med 1-3 fraktioner. Innerkärl för säck.

ELLIPSE

Finbin® Ellipse med prisbelönt design av Max Bruun anses av många att vara Rolls-Roycen bland papperskorgar.

Litter bin Archie Finbin

Papperskorg eller säckställ ARCHIE 150

Finbin® Archie är ett säckställ (150 liter) som kan fyllas från bägge sidor och passar för såväl inom- som utomhusbruk.

PLAZA

Finbin® Plaza är en stabil papperskorg med stor kapacitet. Plaza går att få med dekorativt skuret plattstål som alternativ till raka remsor.

ROBOMAT

Robusta Finbin® Robomat-papperskorg är konstruerade för att användas på bensinstationer. Dessa papperskorgar kan anpassas till ett varumärkes färger och utseende.

Litter bin Archie Finbin

EkoCity 120 L

En modern återvinningsstation för stadsmiljön.

Litter bin Archie Finbin

EkoCity 240 L

EkoCity är en rymlig återvinningsbehållare med en design som fokuserar på dess skarpa utseende och enkla användbarhet.

Litter bin Archie Finbin
CityPack

Finbin® CityPack rymmer ett avfallskärl på 240 liter. Saknar den komprimeringsfunktion som den smarta papperskorgen CitySolar har.

DEN SNYGGASTE OCH MEST HÅLLBARA PAPPERSKORGEN

Varje Finbin®-papperskorg för utomhusbruk, tillverkade av moderföretaget Lehtovuori, tar med sin smarta design hänsyn till både avfallshanteringens och slutanvändarnas behov i minsta detalj. Det extra starka stålet garanterar en lång livslängd för papperskorgen.

Finbin®-papperskorgar – återvinningsbara material, exceptionell stålkvalitet

Du kan vara säker på att den Finbin®-papperskorg du köper av oss är en autentisk Finbin®-produkt av återvinningsbara material.

Användarvänliga, hållbara, säkra och snygga – Finbin®-papperskorgar ingår alltid i eliten inom sin kategori.

De högklassiga Finbin®-materialen garanterar att papperskorgen har en lång livslängd. Vi använder bara högklassiga stålkvaliteter som uppfyller de internationella standarderna. Vi använder oss dessutom av det unika galvannealed-belagda stålet som avsevärt förbättrar papperskorgarnas korrosionsbeständighet och hur pulverlacken fäster på materialet.

Vi tillverkar Finbin®-papperskorgar med moderna produktionsmaskiner och produktionstekniker för att alltid kunna leverera en högklassig slutprodukt som klarar de tuffa kraven. Vår egen pulverlackeringslinje lägger sista handen på papperskorgen och säkerställer en kontrollerad ytbehandlingsprocess.

Det finns 46 produkter.

Visar 1-12 av 46 objekt

Aktiva filter